fbpx

Održavanje stranice

Profesionalno održavanje pokriva svakodnevne zadatke na tvojoj stranici a o svemu brine Hostnetic tim, idealno zar ne?

reseller_hosting1

Home > Održavanje web stranice

Održavanje stranice

Naš tim brine o tvojoj stranici neovisno o količini prometa i veličini stranice

Održavanje WordPress stranice

Što točno uključuje Hostnetic WordPress održavanje web stranice

Hostnetic održavanje uključuje

Maksimalne
Performanse

Hostnetic tim osigurava maksimalne resurse kako bi tvoja stranica bila brza i pouzdana.

WordPress
Održavanje

Održavanje stranice prepusti nama, a ti se brini za sadržaj i prozivode na svojoj stranici. Profesionalni tim brine o tvojoj stranici 24/7.

Svakodnevni
backup

Backup je bitan za svaku web stranicu. Održavanje stranice daje dodatnu sigurnost jer backup stranice pohranjujemo na udaljenoj lokaciji jednom dnevno

Tehnički
upiti

Ukoliko imate tehnički upit slobodno nas kontaktiraj jer smo dostupni 24/7 i uvijek smo spremni pomoći

Učestalo postavljena pitanja

Svaki upit koji ide putem korisničke podrške a vezan je za hosting uslugu se ne broji kao tehnički upit.

Tehnički upit je npr. kada se postavi pitanje, zašto mi ne radi Elementor, stranica se ispravno ne prikazaju za mobitele, ne mogu poslati email putem SMTP-a, …

Svako konfiguriranje WordPress web stranice ili podešavanje unutar WordPressa a da nije osnovna funkcionalnost smatra se tehnički upit. 

Važno je napomenuti da se kredit za tehnički upit obnavlja svaki mjesec tako da ne trebate brinuti oko upita koji postavljate prema podršci.

Trenutno možemo ponuditi WordPress održavanje stranice za sve naše korisnike. Ukoliko nemate naš hosting isto možemo ponuditi uslugu održavanja WordPresa.

Ukoliko imate neku drugu stranicu javite nam se na podršku kako bismo mogli provjeriti mogučnost održavanja i ponuditi cijenu za istu uslugu.

Hostnetic tim želi ponuduti cijelokupnu uslugu. Mnogo puta do sada smo se susreli s klijentima koji dogovore uslugu dizajna a zatim žele dodati funkcionalnost, izmjeniti slike, boje stranice, … a dizajner se više ne javlja.

Ne želimo ostaviti naše klijente u nedoumici jer smatramo da tehničko održavanje uvijek treba prepustiti profesionalcima kako bi se korisnik mogao fokusirati na sadržaj, proizvod/uslugu.

Web hosting od Hostnetica nije uvijet da ugovorite uslugu održavanja web stranice.

Održavanje web stranice nije vezano ugovorm stoga uvijek možete zatražiti održavanje putem jednog od paketa koji nudimo za održavanje WordPress web stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Imaš dodatnih pitanja ili želiš predložiti suradnju, slobodno nas kontaktiraj